Bushpilots.dk
Velkommen > Fly-ins / Galleri

Fly-ins / Galleri


Klik på billederne for flere større..
(c) www.airphoto.dk

4. september 2015 50 års jubilæum Ringsted Flyveplads

På en våd og blæsende septemberdag blev flyvepladsens50 års jubilæum fejret i flot stil. Klik på billede.

2015: Nordborg Pøl jubilæum

Efter Endelave var der en del der fortsatte til jubilæum på Nrodborg flyveplads, fantastisk vejr. Se billeder.28-29 august 2015: Endelave Cub Fly-in "75+3"

Et fortrinligt Cub-træf, i super vejr og måneskin fredag aften. Der kom en del flere af vores tyske Cub-venner end der plejer at komme, plus et par svenske venner - og en enkelt nordmand, som ankom om lørdagen i noget af en flagskibs-Cub. Super med en Cub community i Danmark.  Klik på billede for at se serie.
Oktober 2014: KZ7 og KZ3 fotosession !

I forbindelse med optagelserne til den kommende film om KZ-flyene lagde Airphoto.dk fly til en serie fotos af OY-ATI og OY-DVA over Tystrup-Bavelse søerene d. 11 oktober 2014. Jeg tror roligt vi kan glæde os til filmen!. Klik på billede for at se serie.Cub Fly-in & Shoot-out  Endelave 30. august 2013!

Endnu ikke et øje tørt hos familien Toft til super fly-in. Masser af hygge, flyvning og skydning. Mere af det sidste end flyvning måske, vejret drillede lidt, men 12 Cubs plus en Cessna er svært ta slå! Klik videre på billedet til flere fotos!.   VIDEO: 4 Cubs formation


17-18 august 2012 Endelave Fly-In 75 år Piper Cub:
Nær rekord deltagelse hos familien Toft til super fly-in. Ca. 15 Cubs samlet plus en Stearman og en Ryan. Fantastisk godt arrangement med masser af hygge og flyvning. Bl.a. formation med 4 gule L4 - se billederne! (klik på billede til højre)3-4 juli 2010 Eslöv Fly-In:
Helt sikkert et af årets bedste airshows og fly-ins. Der var ca. 40 Cubs samlet for at fejre 75 års dagen for Piper Cub. Vi forsøgte at lave en formationsflyvning med over 25 Cubs - alle var i luften men timingen var so-so - vi lå på et tidspunkt i flere lag over pladsen, samlet trop blev det aldrig, men sjovt var det! Bagefter tilbød vi flyveture for næste generation af flyvere. Airshowet var helt i top, men Karlssons show med L4 Cub i low level var helt i særklasse syntes jeg. Udover loops og rul lige over banen, prøv f.eks. at se hans sideglidning helt ned til græsset.
Klik her for at se Karlsson video.
Klik her
for at se mere aerobatics ....
12 juni 2010
OY-AFG er flot restaureret - her er en lille video optaget af og med Jacob Thomsen rundt om vindposen et sted i Danmark.
Klik her for at se video ....


3. Maj 2010
Fly-in i Kastrup - en speciel begivenhed arrangeret af Vagn Westh med opbud af blandt andet Harvard og Trojan fra Sverige. Det foregik i Sterlings gamle hangar i den sydlige ende af lufthavnen. Klik her for at se video ....

Februar 2009.
På Hallandsåsen hos Sislau og Maria. Se også lige denne You-tube video med Sislaus's KZ-VII jeg elsker klippet med hunden der venter, udover selvfølgelig der hvor Sislau kommer rundt om hjørnet af laden!.

Klik her for at se YouTube video.


Januar 2009
En kold kold og klar januar dag hos Christensens for at lave landinger.
Klik på billedet for at se flere eller

Klik her for at se video.Dec 2008
Eftermiddags landinger i december skumringern.
Klik her for at se video.