Bushpilots.dk
Velkommen > EASA og andet godt

EASA og andet godt


Well, vi er et truet folkefærd - her vil vi skrive lidt om hvordan bl.a. EASA og andre prøver at gøre det af med GA flyvning. Men, der er heldigvis en del som fokuserer på GA's vilkår i øjeblikket, også på hjemmebanen.

For dem der gerne vil øge muligheden for at blive hørt kan man f.eks. støtte EFHA ud over de hjemlige organisationer - vi burde alle gøre noget mere aktivt for at blive hørt!.

21 marts 2013: GA døden

Trafikstyrelsen udgiver Bl 8-10 Årsrapport (hent PDF) som viser krisen i privatflyvning tydeligt . Her uddrag fra side 8 i nævnte rapport: " Privatflyvning målt i antal flyvetimer fortsatte i 2011 faldet fra de tidligere år, og er jf. figur 3, det laveste i den 10-årige måleperiode. Det samlede fald udgør i perioden 45 %, mens faldet siden 2009 udgør 29 %.

Figur 3 . Privatflyvning målt i antal flyvetimer, 2002 – 2011!."

De nævner ikke noget om årsagen - men den kender vi jo allsammen, et af de store knæk i kurven er f.eks i 2008, hvor de lagde nye afgifter på AVgas!!!. Vi er blevet halveret over de sidste 10 år!
 18 juli 2011: EASA's Threat to the U.S. 

fra AVWeb  "Letter of the week", Geoff Semler, klik her.


17 juli 2011: 15 år om en flyvetilladelse??

KZ&V har lige rundsendt en nyhedsmail, hvor de oplyser om et møde med Trafikministeren ang. restriktioner for veteranflyvning og GA generelt - interessant læsning, se her.